Het Aspergeseizoen is begonnen bij Cafetaria Winssen

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 13:12

Vanaf zaterdag 30 maart 2024 begint het Aspergeseizoen bij Cafetaria Winssen. Na het grote succes van afgelopen jaar met de aspergemaaltijden, zijn wij helemaal klaar voor het nieuwe Aspergeseizoen. En ook dit jaar houden wij het klassiek, eenvoudig, super smakelijk en voordelig. Dus de aspergeliefhebbers, komen helemaal aan hun trekken.

Voorgerechten

De voorgerechten waar de mensen uit kunnen kiezen zijn een warme licht gebonden en rijk gevulde, romige Aspergesoep. Of een lekkere frisse koude Asperge salade met kip, ham, zalm of een vegetarische salade.

Hoofdgerechten

Ook met de hoofdgerechten gaan we het nieuwe seizoen helemaal los. Alle borden worden royaal gevuld met ruime porties asperges, verse gekookte eitjes, smeuïge roombotersaus,  knapperige frisse komkommersalade en aardappelblokjes. Hier is keuze uit Noorse Zalmfilet gebakken op de huid, Kipfilet schijfjes, Ham plakken of een vegetarische variant. 

Streekproducten

De asperges, eieren, aardappels en komkommers komen rechtstreeks van de boer. Als we lokale streekproducten kunnen toepassen aan onze gerechten, doen we dat zeker. En alles dat vers kan, maken we ook vers.

Reserveren

Daarom is het van belang dat mensen vooraf reserveren voor de asperge gerechten. Het is niet verplicht om te reserveren, echter, als wij van te voren op de hoogte zijn van het aantal reserveringen, kunnen wij daar onze organisatie beter op afstemmen.

Reserveren kan via de mail info@cafetariawinssen.nl telefonisch 06-26 49 49 80 of per WhatsApp. 

Wees welkom en kom genieten van de heerlijkste asperges bij Cafetaria Winssen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.