Verse maaltijden bestellen bij Cafetaria Winssen

Gepubliceerd op 5 maart 2024 om 20:18

Sinds kort, kunnen klanten bij Cafetaria Winssen ook verse en gezonde maaltijden bestellen, om thuis of ter plaatse te nuttigen. Het idee en de plannen om verse maaltijden te verstrekken, hadden we al een paar jaar op het schap liggen. En nu, is de tijd rijp.

Een duwtje in de rug

Een aantal maanden geleden begonnen we elke week op donderdagavond, boerenkool met worst, spekjes en jus aan te bieden. Dit werd zo gewaardeerd door de klanten, dat een tweede gerecht zoals de macaronischotel, niet uit kon blijven. Onlangs kregen we van klanten letterlijk een duwtje in de rug. "Jullie maaltijden zijn super lekker, vers, gezond en ook nog eens betaalbaar. Hier moeten jullie beslist meer mee gaan doen."

Dat wat de pot schaft

Wij hebben sinds de start van ons bedrijf, regelmatig klanten geholpen aan verse maaltijden, die al drie keer in de week snacks en friet bij ons hadden gegeten. Die aten dan dankbaar met de pot mee, of dat met wat de pot schaft. Want eerlijk is eerlijk, wij eten ook niet elke dag friet en snacks. Hooguit voor een stukje kwaliteitscontrole.

Klassieke Hollandse gerechten uit grootmoeders tijd

Op de reguliere Menukaart en Snackkaart van Cafetaria Winssen, tref je hoofdzakelijk gerechten en snacks die je verwacht bij een Eetcafé, Snackbar en Cafetaria. Voor de verse afhaalmaaltijden, "Maaltijdgemak" hebben we gekozen voor eenvoudige klassieke, Hollandse en herkenbare gerechten uit (groot) moeders tijd. Alles dat vers kan, maken we vers en huisgemaakt. De verse maaltijden draaien zoveel mogelijk met de seizoensgroenten mee.

Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over hun specifieke wensen

Klanten kunnen heel overzichtelijk zien wat er in de week zelf besteld kan worden op de website en wat er verwacht wordt, voor de komende week. Klanten met specifieke wensen kunnen ook bij ons terecht, daar gaan wij graag mee in gesprek. Want met de vaste klanten is er regelmatig overleg, over wat ze graag lusten en willen bestellen.

Wil je meer weten over onze nieuwe verse maaltijden of een keertje komen proeven? Neem dan gerust contact met ons op. Klik op deze link voor het overzicht van onze verse maaltijden.