Ondernemen in Winssen

Gepubliceerd op 15 november 2023 om 13:41

Michel, hoe bevalt het ondernemen in Winssen? Draait de Cafetaria een beetje? Vind je het leuk hier? Zomaar wat vragen over ondernemen in Winssen, waar ik misschien wat dieper en inhoudelijker op in kan gaan. Want we zijn natuurlijk niet over één nacht IJs gegaan.

Ik wilde samen met Marion heel graag een Cafetaria annex Eetcafé beginnen. Winssen heeft ongeveer 2200 inwoners en er worden nog huizen gebouwd in de toekomst. Onze primaire vaste klanten komen uit Winssen en omliggende dorpen.

Samenwerking met Café Winssen

We krijgen bestellingen rechtstreeks vanuit het Café en regelmatig mogen we voor de gasten van het Café, friet, snacks en hapjes verzorgen als er bijvoorbeeld een besloten feest is. Dus in de basis hebben we een hele goede samenwerking met Café Winssen.

Vaste klanten

Onze primaire vaste klanten komen de ene keer friet en snacks halen, maar komen ook speciaal voor onze gerechten op de menu kaart. En dat is een goed teken want het is juist de bedoeling om een trouwe vaste klantenkring op te bouwen. We aarden prima in Winssen en we bouwen constructieve en gezellig banden op. Persoonlijk contact is in die zin enorm belangrijk. En dat zien we ook terug bij klanten die lekker een kopje koffie willen drinken en een babbeltje maken. 

Dorpsjeugd

Onder onze trouwe vaste klantenkring, valt absoluut ook de dorpsjeugd. Volgens de dorpsjeugd hebben wij de lekkerste friet, snacks, ijs en milkshakes van de hele wereld. En ze hebben ook hun eigen Milkshake Pony in het leven geroepen. Een Milkshake met een geheim ingrediënt, dat alleen de dorpsjeugd kent. 

Catering op locatie

Daarnaast worden wij ook gevraagd voor catering aan huis. Dan maken we friet, snacks, hapjes of menu's in de cafetaria klaar voor grotere groepen. En dat brengen wij dan aan huis of op een afgesproken locatie. Dus alle producten van onze snack kaart en gerechten van de menu kaart kunnen wij ook voor grotere groepen verzorgen.

Toeristen

Onder onze secundaire klanten vallen de toeristen, fietsers, wandelaars en dagjes mensen. Deze komen indirect ook via Campings, B&B's en overige gast verblijven bij ons terecht. Regelmatig ontvangen wij Pelgrims die de Walk of Wisdom lopen, wandelaars die het Natuurpad volgen en niet te vergeten het Klompenpad Ambts- en Rijkspad.

Zo is er van alles te zien en te beleven in en rondom Winssen. Het enige dat nog ontbrak was een Cafetaria met een Eetcafé om de hongerige en dorstige vakantiegangers te spijzen en te laven voor een optimale beleving.

Ondernemers, bedrijven en werklui

Een totaal andere klantenkring, zijn de bedrijven, ondernemers en werklui binnen ons gebied. Speciaal voor deze groep zijn wij van dinsdag t/m zondag open van 12:00 uur 's middags tot 22:00 uur 's avonds. Wij bieden de harde werkers ook uitsmijters en heerlijke broodjes gezond voor de lunch. En zo maken wij op aanvraag verse maaltijden die op een later moment in de magnetron opgewarmd kunnen worden. Denk aan macaroni en stamppotten.

Kort samengevat, hebben wij het enorm naar ons zin in Winssen. Onze omzet stijgt samen met het aantal klanten gestaag en we zien een onuitputtelijke bron van kansen en mogelijkheden met onze producten, diensten en faciliteiten voor de Cafetaria en het Eetcafé in Winssen.

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.