Hoe duurzaam zijn Frikandellen?

Gepubliceerd op 13 januari 2024 om 15:09

Frikandellen duurzaam? Ja, dat lees je goed, de frikandel is niet alleen heel duurzaam, maar bevat van alle snacks ook nog eens de minste calorieën in zijn categorie. Want een gehaktstaaf bevat 307 kilo calorieën per 100 gram.

Wat maakt de frikandel zo duurzaam?

Frikandellen worden gemaakt van separatorvlees, dat is vlees dat achterblijft na het fileren. De frikandellen bij Cafetaria Winssen worden hoofdzakelijk gemaakt van kippenvlees, varkensvlees en toevoegingen van kruiden. Dus in die zin, is de frikandel een duurzaam product.

Hoe zit dat met de calorieën in de frikandel?

Als je bij Cafetaria Winssen een frikandel besteld, krijg je een frikandel van 100 gram, deze frikandel bevat in zijn geheel 229 kilo calorieën, per 100 gram.

Wat zeggen de klanten over onze frikandel?

Wij kunnen met trots vertellen, dat onze klanten, onze frikandellen de lekkerste vinden van de hele wereld. We mogen van alles veranderen in ons assortiment, maar absoluut niet de frikandel, want die moet blijven zoals die is.

Variaties

De frikandel speciaal met vers gesnipperde uitjes, staat bij ons op nummer 1. De frikandel speciaal wordt vooraf ingesneden en na het frituren opgevuld met mayonaise, curry en uitjes. Er zijn speciale verzoekjes, dat klanten in plaats van curry, liever ketchup hebben. En dan vervangen wij de curry door ketchup op de frikandel speciaal.

Verder bestellen klanten ook frikandellen met mayonaise, pindasaus of knoflooksaus.

Heb je nog vragen over onze frikandellen? Neem dan gerust contact met ons op of laat een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.