Schnitzelmenu met Champignon Roomsaus

Gepubliceerd op 5 juli 2023 om 21:14

De Oostenrijkse Schnitzel van 350 gram is een volwassen gerecht, waar het hele jaar door vraag naar is. Deze lekkere gepaneerde Schnitzel is absoluut de onvervalste lekkernij uit Oostenrijk. Bij Cafetaria en Eetcafé Winssen is de Schnitzel in maar liefst drie verschillende soorten variaties verkrijgbaar. Als losse Schnitzel op een groot bord met een schijfje citroen, als menu met salade verse frietjes en champignon roomsaus of als hoofdgerecht. Alle drie de varianten kunnen bij ons ter plaatse genuttigd worden op een van de terrassen, in het Eetcafé of de Cafetaria. Keuze genoeg dus. En indien gewenst kunnen de variaties ook opgehaald worden om thuis te nuttigen. Bij ons in Winssen kan het allemaal.

Home Made sausen

Wij bieden twee verschillende soorten saus bij de Schnitzel. De home made gebakken uien curry saus met verrassende ingrediënten erbij, of de Champignon Roomsaus. Beide sauzen zijn eveneens Home Made en praktisch dag vers.

Seizoen groente

Bij het hoofdgerecht of menu, zijn er ook extra seizoen groente verkrijgbaar. Deze maand een super lekkere uitgekiende combinatie van tuinbonen, sperziebonen en spitskool. Als je niet van bonen houdt, lust je deze zeker, want de bonen worden niet gekookt maar juist gebakken in roomboter met een combinatie van de fijnste kruiden en specerijen.

Wees welkom bij ons in Winssen.

 

Heb je vragen over de Oostenrijkse Schnitzel combinaties of wil je jouw ervaringen delen met anderen. Laat dan gerust een reactie achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.