Passie voor Kip Saté bij Eetcafé Winssen

Gepubliceerd op 19 juni 2023 om 21:21

Winssen - Nu het aspergeseizoen voorbij is, is het natuurlijk de hoogste tijd voor een nieuw zomermenu, waaronder de Home Made Kipsaté, met satésaus en seizoen groente beslist niet mag ontbreken. 

Terugblik aspergeseizoen

Graag blikken wij even met je terug op een succesvol aspergeseizoen bij Eetcafé en Cafetaria Winssen. Voor een eerste keer is het heel goed gegaan en boven verwachting verlopen. Jong en oud, groepen, stellen en soms een alleenstaande, hebben kostelijk genoten van de asperge gerechten.

Wij zijn werkelijk waar, overladen met complimenten, positieve feedback en zelfs fooien, waar wij best een beetje verlegen van werden. Dus het aspergeseizoen voor 2024 staat al in de agenda en op de planning.

Kipsaté

Maar nu ligt de focus op het zomerseizoen, want daar gaat het over. Eigenaar Michel Hovenkamp heeft een passie voor lekker bourgondisch eten en drinken. De kipsaté die wij serveren is waanzinnig lekker. Het begint allemaal met het selecteren van kipfilet, van de hoogste kwaliteit. De kipfilet wordt in blokjes gesneden en direct gemarineerd. En nee, geen marinade uit een zakje, maar puur op basis van natuurlijke kruiden, specerijen en ingrediënten. 

Varianten

In de cafetaria kunnen de mensen twee spiezen kipsaté bestellen als snack met Home Made Satésaus. Op de foto staat een twee spies kipsaté menu bestaande uit Home Made Satésaus, Oosterse salade en Home Made verse friet met eveneens Home Made Knoflooksaus. De kipsaté staat ook als hoofdgerecht op de kaart van Eetcafé Winssen. Bij het hoofdgerecht krijgt men niet twee, maar zelfs drie spiezen kipsaté. De salade is dan iets uitgebreider en als extra feature kunnen de mensen seizoen groente erbij bestellen. Hoe dan ook kunnen alle drie deze varianten ter plaatse genuttigd worden of thuis als afhaal menu.

BBQ

Als je onze kipsaté geprobeerd hebt, en je wilt ze gebruiken voor je eigen BBQ feest, neem dan gerust contact met ons op, want ook voor grotere partijen dragen wij graag ons steentje bij. 

Heb je vragen over onze Kipsaté specialiteiten? Neem dan gerust contact met ons op.

E-mail info@cafetariawinssen.nl, Telefoon 06-26494980 of kom gezellig langs. 

Wees welkom bij ons in Winssen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.